Tillbaka <=

Välkommen till Zeetax' valpar!

Nästa generation Oywa-barn börjar nu få sina kullar och Zeetax kull är en av dem! Zeetax heter egentligen DKVCH SEUvCH SEVCH Peppersaint's Zeetax SE46622/2015 och hon är en mycket duktig spårhund med åtskilliga 1:a pris i öppenklass bakom sig. Hon är både Dansk och Svensk Viltspårchampion och givetvis även Svensk Utställningschampion. Zeetax är en energisk, glad och sprallig tjej som älskar att mysa i soffan och ligga upp-o-ner i mattes knä. I skogen är det full fart och hon jobbar spårnoga och entusiastiskt.
 

Zeetax  med favoriten - en klöv!

Zeetax egen sida kan du se HÄR!

Pappa "Ossie" heter egentligen DKVCH J SEUvCH SEVCH Peppersaint's X-Os SE23583/2014 och detta är Ossies tredje kull. Han är både Dansk och Svensk Viltspårchampion och Svensk utställningschampion samt har meriter från konstgryt! Han är en mycket vänlig och snäll pojke i den rätta storleken (8,6 kg). Han bor hos matte Elisabeth Iregren i Lund tillsammans med sin moster "Sickan" och hennes unga son "Ante", som är 2 år. Ossie är supermysig, genomgo och dessutom en duktig spårhund!


Pappa Ossie

 

Här kan du se bilder på Zeetax kull och bilderna uppdateras med jämna mellanrum.

Är du sugen på att bli ägare till en liten Peppersaintsvalp? Maila peppersaint@telia.com. Ta gärna en titt på fliken "Köpa valp" till vänster så får du mer info om hur du ställer dig i kö för en valp.

====================================

2019-11-28

Valparna fyller en vecka och utvecklas och växer fint


Tikvalp 1


Tikvalp 2


Hanvalp 1


Hanvalp 2


Tjockis


Tre av fyra tillsammans i en hög

=====================================

2019-11-19

Zeetax föder en fin kull på fyra valpar, två av varje sort.

 


Stolt mor


Drömmer om mat . . .


Nyfödda


Tjocka magen innan förlossningen